08 August 2011

Eva un Franko

Šodien man bija tas prieks satikt Evu un viņas aktīvo mīluli Franko (2 gadi un 9 mēneši), kuram dzīves laikā ir izvedojusies branga kaklautiņu kolekcija . Pie tam katru dienu Franko sabiedrībā iziet ar pilnīgi citu lakatiņu un pats mīļākais ir no džinsa auduma ar piecām piespraudēm.
Franko ir darbīgs puika, kuru regulāri var satikt BangBang ofisā un tur viņš, protams, ir nopietns palīgs visu lēmumu pieņemšanā. Tāpat Franko ir pirmais, kas sagaida ofisa ciemiņus ar lielu prieka lēcienu.
Vēl šīs dienas varonis dievina braucienus ar auto un viņam nav nekādu iebildumu pret tāliem pārbraucieniem, tāpēc jau paspējis piedzīvot skaistus ceļojumus pa visu Eiropu.
Bet nu tādam aktīvam puikam kā Franko, pilnīgi dabīgi sanāk sastrādāt arī kādus jociņus. Tad nu vienreiz viņš bija ķēries klāt dūnu spilvenam un izpriecājies ar spalvām pa visu māju, tā, ka saimnieci mājās sagaidīja vienā lielā dūnu mākonī. Tāpat noteikti jāpiemin fakts, ka Franko ir vienīgais suns Latvijā, kurš ir spējis kaut kādā neizskaidrojamā veidā uz pusēm pārlauzt zem ādas paslēpto metāla čipiņu. 
Vēl Franko patīk putni un to padzenāšana, tāpēc pastaigas laikā pa Uzvaras parku, suņu puika ieraudzījis pīles, ašā skrējienā metās tās ķert un iegāzās ūdenī. Taču ūdens viņam ļoti iet pie sirds un baseinā uz piepūšāmā peldmadrača Franko var nozvilnēt visu dienu.
Un saimniekiem par prieku Franko ir ļoti tīrīgs, jo, ja sasmērējis pekas, tad pats iekāpj vannā un gaida, kad kāds nomazgās tās atkal tīras.


No comments:

Post a Comment