13 July 2011

Sergejs un Salma

Šovakar satiku senas paziņas no pirmajiem projekta mēnešiem - Olgu un Wortu (stāstiņu par viņiem skatīt šeit) un pa šo laiku viņu ģimenē ir noticis patīkams jaunums - tagad Wortam ir māsiņa Salma Marstal (4 mēneši), kurai visa kompānija - Olga, Sergejs un arī Worts devās pakaļ uz Poliju. Salmas tētis ir ļoti titulēts Vācu puika un domājams, ka meita arī būs paņēmusi visas labākas tēva īpašības un rakstura iezīmes. Kopā viņi bija piecie kucēni, kas šobrīd jau mājas ir atraduši pa visu Eiropu un saimnieki ļoti cer kādu dienu, ka visi atkal varēs tikties kopīgā izstādē.
Lai gan mazā jaunkundze ir vēl pavisam jauna, tomēr jau paspējusi savam vecākam brālim uzkundzēties un diktēt savus noteikumus, taču Worts neiebilst un pakļaujas visām Salmas kaprīzēm. Pat tik tālu, ka pašam tagad deguns apskadēts no Salmas zobiņiem.
Vispār mazā dāma ir ļoti laimīgs kucēns, jo ienāca mājās, kuras jau bija pilnas ar dažnedažādām rotaļlietām un spēļu rīkiem, protams, sākumā Worts bija nedaudz greizsirdīgs un visas mantiņas savāca sev, taču drīz vien jau viņa sirds atmaiga un nekā vairs nebija žēl Salmai.
Salma ir ļoti apķērīga un prātīga meitene, bet vienu jociņu gan ir paspējusi izstrādāt, jo kādu nakti atradusi virtuvē maisu ar zaļiem kartupeļiem, pienesa pilnu saimnieku gultu ar tiem un izdomāja tā pavēlāk vakariņot.
Bet pats labākais, ka Salmai jau ir pašai sava mājas lapa - http://salma.cgant.com/, kuru noteikti iesaku visiem apmeklēt, jo ir pilna ar kolosāliem Salmas un Worta dzīves foto.

No comments:

Post a Comment