25 July 2011

Rudīte un Pepe

Rudīte un chivava Pepe (5 gadi) daudz laika pavada kopā, jo abas ir ļoti aktīvas dāmas, kas katru dienu sportojot pieveic vismaz desmit kilometrus.
Taču kā saimnieki smejas, Pepe nav sevi redzējusi spogulī un tāpēc viņā mīt milzu dūša, jo neviens nespēj viņu atrunāt no konfliktēšanas ar daudz lielāka izmēra pretiniekiem. Vēl Pepe ir ļoti prātīga un gudra meitene, kas nopietni uztver savējo sargāšanu, bet ne acu galā negrib redzēt kaķus, vīriešus un mazus bērnus, tāpēc, ka viņa ir stipri izvēlīga attiecībā uz cilvēkiem un jābūt īpašam eksemplāram, lai Pepei iepatiktos.
Vēl Pepe ir kārumniece, kurai garšo saldējums un patīk, ja viņu pamasē, bet, ja masētājs kaut kādu iemeslu dēļ apstājas, tad Pepe kļūst neiecietīga un uzsit ar ķepu, ka jāmasē vēl.
Naktīs Pepei visvairāk patīk gulēt ar kādu kopā, tāpēc vienmēr pamanās atrast sev nakts kompāniju un ja gulēt aiziet virs segas, tad no rīta ir jau ielīdusi zem sedziņas un situāciju kontrolē no drošas pozīcijas.
Viņa ir arī liela ceļotāja un bez problēmām var pavadīt daudzas stundas automašīnā un pagaidām Pepes tālākais brauciens ir bijis uz Vāciju.



No comments:

Post a Comment