10 July 2011

Rinalds, Niklāvs un Sniga

Rinalds, Niklāvs un marmora kolliju meitene Sniga (6 gadi), kura ir jautra kompānijas dvēsele. Vēl puiši stāstīja, ka Sniga ir ar mazām savām dīvainībām, jo kad ārā tiek šauts salūts, tad ātriem solīšiem viņa dodas uz pagrabu, lai paslēptoss no trokšņa.
Ļoti daudz sava laika Sniga pavada kopā ar puišiem un piedalās visās kopīgajās aktivitātēs, tāpēc var teikt, ka viņa ir supersportiska lēdija, kas spēlē "sunīšus", tāpat ir lieliska volejbola spēlētāja ar degunu un futbolā pat stāv vārtos. Vēl viņai lielu prieku sagādā lēkāšana kopā ar saviem draugiem pa batutu.
Pēc rakstura Sniga ir emocionāla meitene, kas ļoti uztraucas par savējiem un sargā viņus no briesmām. Piemēram, peldoties Sniga rej un ziņo mammai, ka puikas ir ūdenī iegājuši par tālu un pati steidzas tos peldus dzīt tuvāk krastam.
Kā jau tik kustīgai būtnei piedienas, Snigai nav sūdzību par savu apetīti, tāpēc viņa ēd praktiski visu, bet jo īpaši viņai garšo siers un pankūkas. Un vienīgai kollijmeitenes nedarbi arī saistās ar ēdienu, jo vienreiz viņai gadījās apēst tikko izceptu plātsmaizi pirmajai pirms abi puikas tika līdz tai, a otreiz pa kluso sakārojās svētku galda pīrādziņus nočiept.

No comments:

Post a Comment