17 July 2011

Līna, Cēzars un Amber

Savas cītīgākās projekta atbalstītāju kompānijas pavadībā, šodien devos bildes meklējumos un satikām Līnu, draudzīgo vesthailendas balto terjeriņu Cēzaru (3 gadi) un ridžbeku Amber, kurš ir čehu puika un nāk no kuplas ģimenes, jo viņam ir vēl vienpadsmit brālīši un māsiņas.
Abi draugi ir lielas sabiedrības dvēseles un mīl uzturēties cilvēku kompānijā. Katrs suņu laukuma garāmgājējs tiek pavadīts ar cerīgu acu skatienu, ka varbūt viņš ienāks un pievērsīs suņukiem uzmanību. Tāpēc mūsu kompānijas parādīšanās laukumā, tika momentā pamanīta un Amber ar Cēzaru ašiem lēcieniem skrēja sagaidīt. Vispār, Amber ir pat ļoti pārdraudzīgs un visus gatavs sabučot un sveikt ar savu spēcīgo apskāvienu, bet viņa spēks ir tik liels, ka pēc tāda apskāviena, variet attapties augšpēdus.
Vislabāk abiem draugiem patīk spēlēties vienam ar otru un šo rotaļu laikā ir arī sāpīgie momenti, kad Amber iekožas Cēzara astē, bet Cēzars jau nepaliks atbildi parādā un kož Amber vaigā. Taču vispār abi suņuki ir skoloti un atstāj inteliģentu iespaidu.
Vēl Amber ir liela izstāžu pieredze un jau paspējis kļūt par Latvijas un Lietuvas junioru čempionu un nākošnedēļ dosies uz Igauniju, lai arī tur plūktu uzvaras laurus. Bet septembrī abi draugi mēros ceļu uz Čehijas izstādi, kur cer arī satikt Amber brāļus un māsas.


No comments:

Post a Comment