29 July 2011

Inese un Paddi

Šorīt pēc pāris stundu meklējumiem atgriezos mājās gandrīz tukšām rokām (bez bildes), tomēr pie pašām namdurvīm pamanīju Inesi un franču buldogu meiteni Harshu Paddi ( 2 gadi un 7 mēneši), kuras vārds tulkojumā no indiešu valodas nozīmē " Laimīgās pēdas".
Paddi ir patstāvīga, pašpietiekama un neatkarīga būtne, kurai saimnieki ļoti uzticas un ļauj dzīvi baudīt pēc pilnas programmas, kā arī mēģina visas lietas sarunāt pa draugam.
Var droši apgalvot, ka suņu meitenes mīļākais gadalaiks ir vasara, jo tad var pēc sirds patikas pieēsties dažādus augļus un dārzeņus, kas viņai tik ļoti garšo.
Vēl Paddi ir tehniska dāma, kura, ja ir jāizdara izvēle starp kontaktā iespraustu lampas vai datora vadu, vienmēr ņem datora kontaktu, izrauj ārā un nograuž tieši to. Vēl viņai ir gadījies izgrauzt datoram CD diskdzini un mašīnā priekšējais salona spogulis arī nav īsti izturējis Paddi zobu pārbudi līdz galam. Bet šīs visas lietas Paddi sastrādā tad, ja ilgi paliek viena, tāpēc visbiežāk Inese ņem viņu sev visur līdzi.
Mājās Paddi uzlec uz palodzes, lai no turienes vērotu visu ārā notiekošo un, kad ierauga savu labāko draugu angļu buldodziņu Moyo, tā prieku pilnu seju skrien pie Inese un ziņo, ka arī viņām abām laiks posties ārā.
Kopumā Paddi ir ļoti apmierināta ar dzīvi un daudz smaida, jo viņai ir dikti paveicies ar labiem saimniekiem :). 

No comments:

Post a Comment