15 June 2011

Aleksandrs un Fifa

Aleksandru un Meksikas kailo suņu dāmu Fifu (5, 5 gadi) biju jau ievērojusi vairākkārt, tad nu šodien bija tā diena, kad sadūšojos un abus uzrunāju. Un man par prieku abi bija super atsaucīgi!
Pie saimniekiem Fifa nonāca tieši sava kailuma dēļ, jo Aleksandra sievai ir alerģija no spalvām, bet tā kā kādu mājdzīvnieku ļoti gribējās, tad nu šīs šķirnes pārstāvis bija ideālais variants
Fifa ir suns ar raksturu, kas nav īpaši draudzīgs ar citiem suņiem (izņemot tikai divus suņus apkārtnē, kas izpelnījušies viņas uzticību) vai cilvēkiem, jo atzīst tikai saimniekus un ģimenes locekļus. Fifa saimniekiem ir tā pieķērusies, ka patstāvīgi vēlas atrasties ciešā kontaktā ar viņiem un piedalīties visās viņu darīšanās. Savu sarga pienākumu viņa arī uztver ļoti nopietni un pie sadzirdēta troksnīša vai jeb kā cita aizdomīga paceļ savu balsi melodiskā gaudošanā.
Fifas vienīgā rotaļlieta ir tenisa bumbiņa, bet te viņa ar viena nespēlējas, jo kādam no ģimenes noteikti ir jāpiedalās procesā, lai interesantāk un jautrāk.

No comments:

Post a Comment