29 May 2011

Patrīcija, Anete un Tresors

Iepazīstieties, šodienas varoņi ir Patrīcija, Anete un Šveices baltais aitu ganu suns Tresors (4 mēneši), kura vārds franču valodā nozīmē dārgums.Tresors ir tā sauktais "alimentu kucēns" (kucēns, ko iegūst metiena tēva saimnieki) un viņam ir četras māsiņas un vēl trīs brālīši. Tresora tētis Nemo ir dzimis Šveicē un pirms četriem gadiem šīs šķirnes pārstāvji Latvijā bija tikai trīspadsmit gabali.
Tresora iemīļotākie ēdieni ir gaļas konservi, vistu kakliņi un biezpiens, ko piemaisa klāt sausajai barībai, lai to iemānītu suņu puikam apēst.
Pirms četrām dienām Tresors dauzoties tā aizrāvās, ka nepamanīja svaigi krāsotu sētu un piespieda tai savu labo sāniņu, kas tagad ir koši zaļos laukumos un sākumā es padomāju, ka suņuks sasmērēts ar briljantzaļo šķīdumu.
Pēc rakstura baltais skaistulis ir priecīgs zēns, kuram patīk bērni un lēkāšana pa batutu kopā ar Patrīciju un Aneti. Bet, ja viņam jāatrod kā sevi pašam izklaidēt, tad vislabākais kompaljons viņam tādiem brīžiem ir miniatūrs balts plīša sunītis, kurš vizuāli ir Tresora kopija.

No comments:

Post a Comment