06 May 2011

Anete un Boriss

6. maijs manā suņu projekta vēsturē ieiet kā līdz šim neveiksmīgā diena ar veseliem četriem bildes atteikumiem, tāpēc Aneti un Borisu (1 gads ar astīti) varu uzskatīt par saviem glābējenģeļiem.
Borisa vārds ir radies par godu slavenajam māksliniekam Borisam Bērziņam, kurš ir visiem zināms ar savām slavenājam omulīgajām dibenbildēm, jo, kad Anete ar ģimeni devās izvēlēties savu mīluli uz audzētavu, tieši šis mazais draudziņš bija visbrašākais un, kad apsēdās visa ādiņa uz dupšu sabruka smukās krokās, nu gluži kā Bērziņa gleznās.
Boriss mīl visus cilvēkus un ģimenē ienes sirdsmieru, un ir kā labais mājas gariņš. Pēc rakstura viņš ir kulturāls aktīvists, kas nav sastrādājis nekādus nedarbus, vismaz Anete nevarēja nevienu atminēties, kas būtu pieminēšanas vērts.
Rotaļlietas gan ātri Borisam mainās, bet pēdējā mīļākā ir plīša vāvere, kuru viņš ņem visur sev līdz, taču tīri labi patīk arī savs gumijas hotdogs.
Borisam ir plaša sirds un viņa mūža mīlestība ir mopsīte Breta, ar kuru viņš regulāri tiekas Viesturdārzā, bet jāatzīstas, ka pa kluso Borisam patīk mest acis arī uz citām dāmām.

No comments:

Post a Comment