20 April 2011

Sanita un Elvis

Jau atkal dienas varoņi Sanita un Elvis (6 gadi) paši atnāca pie manis ciemos, par ko, protams, situ plaukstiņas!
Labu laiku atpakaļ Sanitas lielais nepiepildītais sapnis bija sunītis un viņa pat bija nopirkusi kladīti ar jorkšīras terjera foto virsū un veselus divus gadus rakstīja dienasgrāmatu par savu nākamo suņuku. Līdz beidzot vienā dienā varēja ierakstī: " Čau! Man ir suns un viņu sauc Elvis!".
Elvis ir baigais viltnieks un gudrinieks reizē. Viņš arī savu prātu un paklausību ir uzasinājis suņu skoliņā  sešu mēnešu garumā. Vēl interesanti, ka Elvis vispār neievēro kaķus un iet tiem garām, it kā viņu nemaz nebūtu.
Savukārt, neviena bumbiņa gan netiek garām Elvisam zobiem. Tās viņš ir uzveicis miljoniem, gan puišiem pludmalē ir paspējis izlaist gaisu voleijbola bumbām, gan šodien studijas zilo globusa bumbu uzveica dažās sekundēs ar tādu azartu, ka tur nemaz cits iznākums nevarēja būt.
Elvisam ir ļoti bagātīga garderobe ar kādiem četriem kažociņiem, tāpat viņam tērpi ir pat speciāli šūti pie šuvējas, no kuriem viens no orģinālākajiem ir rūtains Šerloka Holmsa kostīms ar visu cepurīti. Bet pēdējais garderobes papildinājums ir zaļa "Aļaskas" tipa jaka ar milzīgu kažokādas kapuci.
Vēl Elvis ir dikti, dikti pieķēries saimniekiem un nespēj pārdzīvot ilgu to prombūtni, jo vienreiz Sanitas divu nedēļu ceļojuma laikā, suņuks jau pēc nedēļas tā bija saskumis, ka bija pat nepieciešams vest uz slimnīcu. Un šobrīd Elvisam ir iekšēja cīņa ar savu greizsirdību, pēc meitiņas Danielas piedzimšanas,  jo ģimenē viņš vairs nav vienīgais mazulis.

No comments:

Post a Comment