18 April 2011

Pēteris un Hercogs

Šodienas varoņi ir Pēteris un mazais vācu dogs Hercogs (3 mēneši), kuram šodien bija tikai otrā nopietnā pastaiga ārā. Tāpēc arī amizants bija skats kā Hercogs mēģināja uzrāpaļaties uz paaugstākas parka apmalītes un tā mazliet slinki spirinājās, spirinājās, kamēr tomē slinkums viņu pieveica un nolēma nekur nekāpt.
Hercogs ir draiskulīgs un jautrs suņu puika, kuram tik smieklīgi plīvo vējā ausis, ka bez smaidīšanas neiztikt. Šobrīd viņam ir aktīvs čību iznīcināšanas periods un no atrastajiem papīra ruļļiem izveido mājās kārtīgu kara lauku, jo viss ir sapluinīts sīksīkos gabaliņos.
Lai gan Hercogs ir vēl pavisam jauniņš, tomēr jau izrāda sava intelekta iezīmes, jo iemācījies jau dod ķepu, tāpat Pēterim klausa uz vārda un visu apkārtnotiekošo vēro ar ļoti cilvēcīgu skatienu.
Galvenā maltīšu sastāvdaļa suņukam ir liellopu un jēra gaļa, kuras apjoms pagaidām vēl nav liels, bet nu kad jau paaugsies, tad saimniekiem vajadzēs kārtīgas iepirkuma somas nest mājās.
Taču kā jau zināms dogi ir vieni no vislabsirdīgākajiem un draudzīgākajiem suņiem, tāds ir arī Hercogs. Un vēl pilnai laimei viņam nepieciešama gulta un netraucēts snaudiens.

No comments:

Post a Comment