19 March 2011

Līga, Larsons, Šūberts un Šerifs

Ciemojoties savā lauku rančo, izmantoju izdevību un apciemoju Līgu un viņas trīs skaistos vidusāzijas aitu suņus - Larsonu (2,5 gadi), Šūbertu (1,5 gadi) un pašu jaunāko draugu Šerifu (2 mēneši).
Larsonu visi kaimiņi pazīst kā nopietnu mājas sargu, kas ar visaugstāko atbildības sajūtu uztver īpašuma pieskatīšanu. Viņam īpaši nepatīk automašīnas, kuras iebraukušas pagalmā, tāpēc tām Larsons steidz pārbaudīt buferu un spoguļu izturību, kas bieži vien tomēr nespēj turēt pretī viņa zobiem. Tāpat ir Larsonam pa zobam trāpījušies arī paris dupši, kas gadījušies nelaikā viņa ceļā.
Bet, lai vai kā, tomēr Larsons ir gardēdis un  iecienījis gaļas pīrādziņus, ar kuriem gan saimniece viņu lutina, gan pastniece cenšas pielabināties un iegūt suņu puikas labvēlību.
Tā, kā visus trīs draugus nevarēja samenedžet uz kopīgu foto, tad nu katram tika savs.
Larsons




Šerifs
Mazais Šerifs ir Larsona dēls un tik kustīgs kā ūdenszāle, jo visu laiku  ir aktivitāšu pilns. Kā arī savu sarga raksturu jau izrāda tagad braši rejot, mēģinot neatpalikt no saviem lielajiem draugiem.

Šūberts

Šūberts atšķirībā no Larsona ir pats draudzīguma iemiesojums. Vienīgi viņa netikums ir došanās prom no mājas savos klejojumos pa mežu, tad nu nekas cits neatliek kā drošības labad turēties ķēdē.

No comments:

Post a Comment