14 March 2011

Elīna un Emi

Elīna un ņūfaundlendu skaistule Emi (3 gadi), kuru tā vien gribas mīļi dēvēt par lācīti.
Ņūfaundlendiem nav lielāka prieka kā peldēt un nirt, tieši tāpēc arī Emi ir apmācīts glābējsuns, kas piedalās glābšanas darbos uz ūdens - velk laivas, glābj cilvēkus un var pat nogādāt nepieciešamās lietas no sauzemes uz ūdenī atrodošo laivu.
Emi tētis ir no Polijas un ar Emi mammu tikās 3 reizes - viss sākās Vācijā, turpinājās Polijā un finišēja Latvijā, lai gala rezultātā rastos šī suņu meitene. Un interesanti, ka abi vecāki ir melni, bet ģenētiski ļoti reta iespējamība tomēr ir radīt brūnus pēcnācējus, un Emi tam ir labs piemērs.
Šodienas varonei ļoti patīk piedalīties izstādēs un sajust cilvēku mīlestību, tāpēc pēc tādām reizēm mājā brauc pavisam pozitīvi uzlādējusies. Vēl viņa mīl kārtīgas diendusas, laisku dzīvesveidu, un nesteidzīgu ikdienas ritmu.
Viens no Elīnas hobijiem ir ņūfaundlendu frizēšana, tad nu šāda skaistumkopšānas procedūra vidēji aizņem 4-5 stundas un talkā tiek ņemts fēns, kas līdzinās putekļu sūcēja apmēriem.
Runājot par blēņām, Emi kā jau mazajam lācēnam ir gadījies vienreiz izēst 2 kg medus, puskilogramu ziedputekšņu un  kažoka krāsas nostiprinšānai nočieptas ir arī piparkūkas no šķīvja. Protams, Elīna bija satraukusies, kas notiks ar Emi punci pēč šādām gastronomiskām izvirtībām, bet viss bija labi!


No comments:

Post a Comment