15 February 2011

Marks un Volga

Vakardien sazvanoties ar sava "amata brāli" Marku, sarunai pa vidu fonā saklausīju rejam suņuku un šādu izdevību nevarēju laist garām, tāpēc šodienas varoņi ir Marks un Džeka Rasela terjeru meitene Volga (1,5 gadi). Sākumā, kamēr vēl saimnieki tikai plānoja suņuka iegādi, galvenie nosacījumi bija, lai tas nav galīgi miniatūrs un arī ne ļoti liels, tad nu tāds zelta vidusceļš sanāca - Volga.
Mazā suņu dāmīte ir superžiperīga un apbrīnojami ātra un tādās saulainās dienās, kā šī, viņai ļoti patīk ķert disko bumbas radītos saules zaķīšus pa istabu.
Savā ēdienkartē Volga vislabprātāk iekļauj dažādus dārzeņus - gurķus, tomātus, burkānus, bet, kad sajūt grillējamies vistas fileju, tad viņai prāts kļūst īpaši nemierīgs.
Volgai kā meitene ir stipri paveicies, jo dzīvo mākslinieciskā gaisotnē, kur viņas saimniece Katya rada pasakainas tērpu kolekcijas un Volga nelaiž garām iespēju, kādu no kleitām arī nogaršojot apēst. Tāpat netiek smādētas kurpes un visas savas rotaļlietas arī Volga ātri vien uzveic, tāpēc neviena nepaspēj kļūt par pašu mīļāko mantiņu.

No comments:

Post a Comment