08 January 2011

Ieva un Njambi

Bija milzīgs prieks šodien satikt Ievu un ridžbeku puiku Njambi (8 mēneši), jo saruna ar viņiem izvērtās dikti interesanta. Tagad pat nezinu ar ko, lai sāku...laikam ar to, ka Njambi savu dzīvi iesāka piedzimstot nedzīvs, bet " kāds tur augšā", tomēr bija iecerējis visu savādāk, tāpēc Ievai laimīgā kārtā izdevās viņu atdzīvināt, masējot mazo ķermenīti pretēji spalvas augšanas virzienam. Un tāda veiksmīga iznākuma dēļ,  Ieva apsolīja, ka atradīs vislabākos saimniekus Njambi, kādi vien iespējami, bet galā sanāca tā, ka nu viņa pati ir  Njambi saimniece. 
Abi dienas varoņi šobrīd ļoti nopietni gatavojas Nordea maratonam un reizi divās dienās skrien 6 kilometru distanci, jo pagaidām Njambi nevar likt lielāku slodzi. Tāpat neatņemama ikdienas sastāvdaļa pastaigas, kas tiek veiktas kopā ar Njambi labāko draudziņu bokseri Marko.
Lai gan suņu puika vēl ir ļoti jauns, tomēr paspējis jau piedalīties izstādēs un ieguvis divas pirmās vietas un ticu, ka nākotnē būs vēl daudz, daudz medaļu :)

Un, ja nu te kādām arī gribas kļūt zinošākam par ridžebkiem vai pat apsver tāda draudziņa iegādi, tad jāiet lūkoties uz Njambi mammas  mājas lapu www.moka.lv

3 comments:

  1. Foršam sunim forša saimniece! Lai veicās!!!!

    ReplyDelete
  2. nu baigi graciozs suns :)
    a, viņiem tiešām ziemā salst??

    ReplyDelete