11 January 2011

Aivars un Jar - Jar

Šodien ar Linduci devāmies pakaļ kanvai (foto uz auduma) uz Adrejsalu un maldoties pa vairākiem stāviem un telpām, beidzot nokļuvām īstajā vietā Fineartprint darbnīcā. Un skat, kas tad tas? Pirmais, kas mūs sveicina ir omulīgais mopsīšu puika Jar - Jar (5 gadi) un viņa saimnieks Aivars. Kanvas lietu atstājot otrā plānā, uzreiz saorganizējamies dienas bildei, jo tādu izdevību nespēju laist garām.
Jar - Jar vārds ir radies par godu filmas "Zvaigžņu kari" varonim un ideja par tādu vārdu radās Aivara dēlam. Šim suņu puikam vislabāk patīk ēst un gulēt un īpaši apmierināts viņš kļūst, ja ēdienam klāt pieliek sagrieztus tomātus. 
Ziemā Jar - Jar nemīl doties pastaigās, jo slīd pekas un sniegs salien pirkstu starpās, kā arī slikti panes vasaras karstumu. Tāpēc reizēs, kad Aivars dodas makšķerēt Jar - Jar labprāt vairākas stundas pavada laiskojoties guļus ūdenī līdz kaklam.
No rītiem Jar - Jar apciemo spēlīguma lēkmes un tad kļūst aktīvs uz dažādām blēņām, bet darba dienās viņš ir nopietns palīgs Fineartprint darbnīcā pie pasutījumu izgatavošanas.

P.s. Arī Jums visiem iesaku izvēlēties Fineartprint pakalpojumus, jo kanvas vienozīmīgi ir labākās pilsētā!

No comments:

Post a Comment