06 November 2010

Riga Fashion week 2010 ( Day 2 )

Ja vakardien bija ražīgi, tad šodien jau sanāca gandrīz dubultā ražīgs vakars ar veselām 5 skatēm. Vakaru atklāja Tanjas Pavlovas kolekcija " Fantāzija" , kuras tērpi - viegli un gaisīgi, un tādos varētu sajusties kā pieneņpūka vējā. Un kamēr modeles tā glīti lidinājās pa mēli, es nespēju acis atraut no viņu apaviem.





Kā otrā mūs priecēja Žanete Auziņa ar " The dream show"  un tur nu meitenes varēja spiegt no sajūsmas. Nepārtraukti ar Aigu viena otrai bakstījām sānos: " Skaties, skaties, šitas tik labs! Nē, šitas vēl labāks!" un tā par katru nākamo tērpu. Īpaši patika kolekcijas toņu pārejas un tērpos iestrādātie gaismas elementi.





Ata Artemjeva kolekcija noteikti paliks atmiņā ar ultra košajām lūpām un caurspīdīgumā ievijušos sievišķības noti.



Hanna Saren no Somijas rada aksesuāru kolekcijas, kurās ietilpst rokām darināti koka apavi, somas un dārglietas. 2011. gada pavasara/vasaras kolekcijā ir izmantojusi materiālus, kas skaisti krīt lejup un smagāku kokvilnu. Man kā interesantākais elements te šķita cepure, kas gana stabili stāv uz pakauša.



Un jā, tad jau bija klāt arī vakara un iespējams pat visas modes nedēļas viss viss visgaidītākā tērpu parāde no Katyas Katyas Shehurinas, kur aktīvu dalību ņēma arī SockBox kāju rotas - zeķu, zeķīšu un legingu izskatā. Šis bija īsts deserts vakara noslēgumā, kuram cauri vijās vēsturiski gardi kumosiņi.




Topošās līgavas, varbūt tieši šī ir kleita kādai no Jums?!?

Līgavas kleitas iznācienu, jo īpaši spilgtu darīja ģitāras virtuozs



Pēc šāda noslēguma, aplausu jūra bira pār mākslinieci vairākas minūtes un ļoti, ļoti pelnīti!

No comments:

Post a Comment